Bu haber kez okundu.

Siirt Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Nefes Aldırmıyor
banner229

Siirt'te , polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Yenimahalle Cami tuvaleti içerisinde bir (1) şahıstan 2 fişek satışa hazır Eroin maddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde durdurulan bir (1) şahıstan 3,44 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalarda;

1)-Yenimahalle Cami tuvaleti içerisinde bir (1) şahıstan 2 fişek satışa hazır Eroin maddesi ele geçirilmiştir.

2)-Yapılan diğer bir çalışmada ise; İlimiz Merkez Cumhuriyet Caddesi üzerinde durdurulan bir (1) şahıstan 3,44 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, uyuşturucu ve her türlü suç örgütleri ile mücadele ile kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.