Bu haber kez okundu.

Siirt Müftüsü Ahmet Altıok’tan  “Evde Kal” Çağrısı
banner229

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, koronavirüs salgınına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Minarelerden anonsların yapıldığını belirtti.

Alınan Karar kapsamında her gün öğle ve ikindi ezanlarının ardından kentteki camilerin minarelerinden devletin salgına karşı aldığı tedbirlere uyulması yönünde anons yapılmaya devam edilecektir”dedi.

Camilerden yapılan anonsta, “

DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZ EVLERİNİZDE KALMANIZ SİZLERİN VE SEVDİKLERİNİZİN SAĞLIĞI İÇİN HAYATİ DERECEDE ÖNEMLİDİR. LÜTFEN ZORUNLU OLMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMAYALIM.”  denildi.

MÜFTÜ’DEN DUA ÇAĞRISI

Öte yandan Siirt il Müftüsü Ahmet Altıok , yeni tip koronavirüs salgınının bir an önce son bulması için yatsı ezanından önce ve sonra ülke genelinde olduğu gibi İlimizde bulunan tüm cami minarelerinden dua edildiğini belirtti.

Müftü Altıok şunları kaydetti:“Koronavirüs (Covid-19) salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yatsı ezanı öncesi ve sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselmektedir. Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.