Bu haber kez okundu.

Siirt Müftü Vekili Özdemir: Virüs Bulaştırmak Kul Hakkına Girer
banner229

Siirt İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir , Tarihi Ulu Camiinde cuma namazındaki vaazında 'Tedbir müminden takdir Allah'tandır' başlıklı vaazında, coronaya karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Özdemir, "Kendi sağlığımız yanında başkalarının sağlığını da tehlikeye atacağımızı, bunun da kul hakkı olacağını unutmayalım'' dedi.

“BAŞKALARININ SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATMAK KUL HAKKI”

*Sağlık, Rabb’imizin bize emanetidir. Mümine düşen, bu emanete sahip çıkmak, onu korumak için gayret göstermektir. Bu sayede Allah’ın yardımıyla huzura kavuşuruz. Salgın hastalık karşısında hem kendi sağlığımızı hem de çevremizdekileri korumak için tedbirli davranalım. Aksi halde kendi sağlığımız yanında başkalarının sağlığını da tehlikeye atacağımızı, bunun da kul hakkı olacağını unutmayalım.

Elbette Rabb’imizin bir takdiri vardır. Mümine düşen ise tedbir almaktır. Mümin her haliyle mutedil ve dengelidir. Camilere gelirken Seccade, maske ve temizliğe önem verelim”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.