Bu haber kez okundu.

SİİRT MERKEZDE ASFALTLAMA VE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
banner229

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Siirt merkezde sıcak asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Siirt Belediyesi, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatları doğrultusunda, daha güvenilir, modern ve huzurlu bir ulaşım için kent genelinde başlatmış olduğu yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Siirt Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için alt yapı projeleri bir bir hayata geçiriyor. Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi bu kapsamda Algül Mahallesi, Şeyh Musa caddesinde sıcak asfsalt çalışması başlattı.

Asfaltlama çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirten Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, "Kentimizin çeşitli noktalarında devam eden asfalt ve kaldırım çalışmaları belirlediğimiz program çerçevesinde devam ediyor. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerinin başında. Mahallelerimizde acil müdahale gerektiren alanlar ve asfalt kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi.

Asfalt çalışmalarımız, belirlenen plan ve program dâhilinde diğer mahallelerimizde de devam edecektir.

BELEDİYE MAHALLELERDE KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME YENİLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Siirt Belediyesince, kent genelinde sürdürülen yol genişletme, yol yapım, kaldırım yenileme ve parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan yeni yollarla yaya ve araç trafik akışını rahatlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yenileme ve kilitli parke taşı döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor.

Kilit Parke, yol bakım çalışmaları ve kaldırım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Siirt Belediyesi, Bahçelievler mahallesi, Atilla Koç caddesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları ve yol bakım çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor.

2021 yılının atılım ve yatırım yılı olduğunu hatırlatan Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, “Yıpranmış ve alt yapısı bozulmuş olan yollarımızı hızlı bir şekilde yeniliyoruz. Güzel bir Siirt inşa etmek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ekiplerimizin çalışmalarını sabırla bekleyen Siirt halkına teşekkür ederiz.” diye konuştu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 3 yıl önce

Yeni mahalle Medine caddesi kaldırım ve cadde berbat bir durumda kaldırım ve caddeye el atılırsa iyi olur.