Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay Çocuklara Hayvan Sevgisini Aşıladı
banner229

Türk Kızılay Siirt Kadın Kolları ve Siirt Genç Kızılay gönüllülerince farkındalık çalışması yapılarak çocuklara hayvan sevgisi eğitimi verildi.

Sosyolog Selda Alkaç ve Siirt Kızılay Kadın Kolları Gönüllü Üyesi Av. Eslem Çeper tarafından çocuklara yönelik hayvan hakları ve çocuk hakları hakkında farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi verildi.

Çocuklarla birlikte sokak hayvanlarının beslenmesi için belirli noktalara mama ve su bırakılarak, çocukların hayvan sevgisi aşılandı. Ayrıca katılım sağlayan çocuklara süs balığı, kıyafet gibi çeşitli hediyeler verildi.

Verilen hediyeler arasında Balıkların bakım ile ilgili de bilgi verilerek nasıl bakılması ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra çocuklara sorumluluk ve hayvan sevgisi kazandırmak adına verimli bir çalışma sonrasında yapılan etkinlik millet kıraathanesi önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.