Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor "Uyuma" Pankartıyla Sahaya Çıktı
banner229

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri "uyuma ve en iyi narkotik polisi: anne" uygulamalarını tanıtmaya devam ediyor.

Siirt İl Özel İdaresi Sporlu futbolcular sahaya uyuşturucu ile mücadele organizasyonunun tanıtımı amaçlı “UYUMA” pankartıyla çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü,  uyuşturucu kullanımına karşı bilinçlendirme kampanyasında Siirt İl Özel İdare Spor ile  el ele verip maçta,”UYUMA” pankartlarıyla çıktı, tribünlere bilgilendirmeler asıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ilimizde gerçekleşen Siirt İl Özel İdaresi Spor-Kızılcabölükspor karşılaşmasında, Siirt İl Özel İdaresi futbolcuları *Uyuma Uygulaması* konulu pankart ile sahaya çıkarak, taraftarlara tanıtıldı. Yine aynı maçta uygulamanın kullanımı konusunda spikere bilgilendirme yazısı okutularak, Yapılan etkinlikte sahaya *En İyi Narkotik Polisi: Anne* konulu pankart asılarak taraftarlara tanıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.