Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor'dan Transfer Atağı
banner229

İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Bu takım Siirtliyim diyen herkesin takımıdır” 
Misli Com. 3. Lig 4. Grupta Mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü tecrübeli 8 oyuncu ile anlaşma imzaladı.
Devre arası kampının bitmesinin ardından Siirt’e dönen ve çalışmalarına Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerinde başlayan İl Özel İdaresi Spor Kulübü renklerine yeni oyuncuları kattıklarını ve oyuncuların takım ile idmana indiğini açıkladı. 
Devre arası transferlerin devam edeceğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Konuşmalarıma başlamadan önce tüm Siirtli hemşerilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

İlimize geldiği günden bu güne kadar, Özel İdare Spor Kulübümüze üst düzeyde her türlü yardımı ve desteği veren Onursal Başkanımız Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na bir Siirtli olarak Siirtliler adına kendisine çok teşekkür ederim. Bundan önceki dönemde de şuan Denizli Valisi olan Sayın Ali Fuat Atik beyde buradan saygı ve sevgilerimizi iletiriz.

Bu arada yönetim kurulu üyelerimize desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Takım ile ilgili görsel basında açıklama yapamamamın nedeni diş sağlığım ile ilgili problemlerinden ötürü açıklama yapmadım. Takımımız ile ilgili genel değerlendirme yapmaya geldiğimizde, takımımız yaklaşık 12 gün boyunca Antalya’da kampa girdiler. Bu kampın gayet olumlu ve verimli geçtiğini belirte bilirim. Geçen hafta yazılı olarak basına yapmış olduğum açıklamada beş transferimizin olduğunu ifade etmiştim.

Dün itibariyle ile üç futbolcu alarak takımımızı güçlendirdiğimizi düşünüyorum. Yapılan transferlerimizi tamamen teknik heyetimiz ile birlikte karşılıklı görüşmeler içerisinde yapılmıştır.

Serkan Bakan Edirne Spor’dan orta saha oyuncumuz Milli Genç takımında 44 maçı olan ve gelecek vaat eden bir sporcumuz.

Berkay Anıl Ankara Spor’dan alındı ve orta saha mevkisinde oynuyor. Bartu Baladın Şile Spor’dan stoper olarak oyun oynamakta, Kemal Bolat’ı Fatsa Belediye Spor’dan sol kanat oyuncu ve Ahmet Güven forvet oyuncumuzdur. 
3 YENİ FUTBOLCU İLE ANLAŞMA İMZALANDI
Devre arası transferlerinin sona erdiğini ve en son olarak takıma tecrübeli 3 yeni futbolcu ile anlaşma imzaladıklarını açıklayan Başkan Canpolat; “Dün itibariyle yaptığımız transferlerde ise Burak Sarı Isparta 32 Spor’dan, Gökhan Köstereli Isparta 32 Spor’dan ve Can Ahmet Üstün ise Ankara Spor’dan transfer ettik. Bu kardeşlerimizin takıma büyük katkı sunacağına inanıyorum. Ara transferlerimizi kulübümüze toplamda 700 bin TL mal olduğunu söyleye bilirim.

Bu transferleri çok sıkı bir pazarlık yaparak yaptık. Bildiğiniz gibi Siirt Spor bir kişi veya birkaç kişinin takımı değildir.

Siirt’i seven özellikle iş adamlarımızdan kulübümüze katkı konusunda ciddi beklentilerimizin olduğunu vurgulamak isterim. Bu takım Siirtliyim diyen herkesin takımıdır.

Bundan dolayı özellikle zengin iş adamlarımızdan bizlere destek vermelerini özellikle bekliyoruz” dedi. 
CANPOLAT; “ALT YAPIDA 82 ÇOCUĞUMUZA EĞİTİM VERİYORUZ”
Takım ve alt yapının genel durumu hakkında resmi sosyal medyasında açıklamada bulunan Siirt İl Özel İdaresi Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, “Alt yapı ile ilgilide birkaç cümle söylemek isterim. Başta Sayın Valim olmak üzere bizler alt yapıya ciddi önem verdiğimizi ifade etmek istiyorum. Şu anda 82 çocuğumuz değişik yaşlarda tesisimizden faydalanmaktadır. İnşallah Pandemi sürecini Ülke olarak atlattıktan sonra burayı futbol okula çevirip çocuklarımızı gençlerimizi buraya kanalize ederek boş zamanlarda en iyi bir şekilde geçimlerini sağlamak en büyük hedefimiz ve hayalimizdir. Bildiğiniz üzere yakın zamanda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tesisimizi ziyaret ederek alt yapıdaki çocuklarımız ile bir araya gelmişti. Tesisimizin genişletilmesi ile ilgili bizlerde Sayın Bakanımızdan bazı sözler aldık. Kendisine sizlerin aracılığınız ile çok teşekkür ediyorum. Takımızı ve alt yapımız ile ilgili genel değerlendirme şimdilik bu kadar olduğunu söyleye bilirim ve ilerleyen zamanlarda takım ve alt yapımız ile ilgili açıklamalarda bulunacağım” dedi.  
YAPILAN TRANSFERLER ŞÖYLE;
Takıma yapılan transferler şu şekilde; “Burak Sarı Isparta 32 Spor Ön Libero, Gökhan Köstereli Isparta 32 Spor Kaleci, Can Ahmet Üstün Ankara Spor Sağ Açık, Bartu Baladın Stoper Şile Yıldız Spor, Ahmet Güven Santrafor Batman Petrol Spor, Berkay Anıl Demir Orta Saha Ankara Spor’dan kiralık olarak geldi, Kemal Bolat Sağ Kanat oyuncusu Fatsa Belediye Spor, Serkan Bakan Orta Saha Edirne Spor’dan transfer edildi.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.