Bu haber kez okundu.

Siirt İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram’dan Barış Pınarı Harekatı’na Destek
banner229

Siirt İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre,Devletimizin Suriye’de yürütmekte olduğu bölgemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan PKK, YPG, PYD ve DEAŞ terör örgütlerinin yıkıcı faaliyetlerini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Yıkıcı faaliyetleri sonlandırmak, ülkemiz sınırlarında bir terör koridoru oluşmasını engellemek ve yurtlarından edinmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermek amaçlı Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman ordumuzu en kalbi duygu ve şükranla destekliyor, yüce Allahtan zaferle sonuçlanmasını diliyoruz

ALLAH ŞANLI ORDUMUZUN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

SİİRT İLGENEL MECLİSİ BAŞKANI

CANGİR BAYRAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.