Bu haber kez okundu.

Siirt Genelinde Gıda Denetimleri Devam Ediyor
banner229

Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından İl ve ilçe merkezlerinde sürdürülen denetimlerde bu güne kadar 1510 işletmede 1864 denetim yapıldığı belirtildi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan yazıl açıklamadaTarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin 25 Ekim 2021’de başlatmış olduğu ve 28 Ekim 2021 tarihine kadar tüm yurtta gıda denetim seferberliği şeklinde yapılacak olan  gıda denetimleri Siirt’te de yapılıyor.  

Gıda denetim seferberliği kapsamında yapılan denetimlere Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, Gıda ve Yem Şube Müdürümü Enver Özdemir ve tüm gıda  kontrol görevlileri katılıyor. Gıda denetimleri Kurtalan, Baykan, Pervari, Eruh,  Şirvan, Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri  personellerinin katılımıyla  eş zamanlı olarak yapılmaktadır.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce 1 Ocak 2021 tarihinden Ekim ayı ortasına kadar 1510 gıda işletmesine 1864 adet denetim yapılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.