Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Bakan Kasapoğlu’nun İftar Programına Katıldı
banner229

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürleri ile iftar programında bir araya geldi.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık Bakan Kasapoğlu’nun vermiş olduğu iftar programına katıldı. İl Müdürü Kısacık, iftar programının ardından yapılan değerlendirme toplantısında Siirt’in spor ve yurt alanında olmak üzere muhtelif ihtiyaçları ve mevcut durumu konusunda Bakan Kasapoğlu’na bilgi verdi.

Ayrıca Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık il merkezinde, ilçe ve beldeler de devam eden spor, yurt, tesis, gençlik merkezleri vb. alanlarda yapılan yatırım vemodernizasyon desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor BakanıDr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükran ve teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.