Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık Spor Branşları İl Temsilcileri İle Toplantı Yaptı
banner229

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, spor il temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezinde yapılan toplantıya sporun çeşitli branşlarından temsilciler katıldı. Toplantıda öncelikle il spor temsilcileriyle tanışan İl Müdürü Hayati KISACIK, sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönem ile ilgili yapılması planlanan faaliyetler konusunda il temsilcilerini dinleyerek görüş alış verişinde bulundu.
 İl Müdürü Hayati KISACIK; Siirt’te bir sistem kurmakta olduklarını hem nitelik hem de nicelik bakımından sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi hedef aldıklarını kaydederek, Sizlerle birlikte ilimiz sporu adına yeni bir sistem kurarak, o sistem dâhilinde ortak akılla hep birlikte hareket ederek ve spor branşlarında başarı sağlamak için en büyük görevin il temsilcilerine düştüğünü ve bu konuda kendi üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız, geldiğim günden bu yana tüm spor federasyon başkanları ile görüştüm başkanlarımızı Siirt’e davet ettim yakın zamanda geri dönüş alacağız bunun yanında federasyonlarımız ile arada köprü görevini yürütenler il temsilcilerimizdir. Bu konuda temsilcilere büyük bir sorumluluğun düştüğünü ve tüm branşların kendileri için önemli olduğunu, her branşa öncelik vereceklerini belirterek ortak karar ve disiplin içinde beraberce hareket edip çalışacağız.” dedi.
 İl spor temsilcileri ile sık sık bir arada olunacağına vurgu yapılan toplantı çekilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.