Bu haber kez okundu.

''Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'' Kendi Markasıyla İlk İhracatını Gerçekleştirdi
banner229

''Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’’ büyük market zincirleriyle anlaşarak ve Online-Satış siteleriyle birlikte vatandaşlarımızın kaliteli fıstık tüketmeleri amacıyla hijyen ortamda hazırlanan ürünler tüketicilere ulaştırılıyor.

Fıstık İşleme Tesisi ürünlerin yüksek kalite standartlarında, ‘’Lezzetli, Taze ve Güvenli’’ mottosuyla üreterek tüketiciye ulaştırıyor.

Hijyen kurallarına dikkat edilerek hazırlanan siparişler tüketicilere güvenle ulaştırılıyor.

''Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'' kendi markasıyla İlk ihracatını gerçekleştirdi.

Pandemi şartlarına rağmen hiçbir çalışmayı durdurmayan Siirt Fıstık İşleme Tesisi, tedbirlere uyarak, çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirdi. Kendi markası ile ilk ihracatını Almanya’ya gerçekleştirdi. Almanya’ya 7 ton Fıstık ihracatı gerçekleştiren tesis, yurt içinden de birçok kurumsal firmaya Siirt Fıstığını pazarlamaktadır.

Bu yıl yüksek miktarda alım gerçekleştiren Siirt Fıstık İşleme Tesisi çiftçimizin imdadına yetişti.

Bu yıl ''Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'' tesise ziyarete gelen bütün üreticilerin fıstıklarının alımıyla ilgili gerekli analizleri yapmış olup tesise uygun olan ürünlerin çoğunu almıştır.

 Şimdiye kadar İlimizde fıstık piyasasının olmaması ve fiyatların değişken olması üreticilerimizi zor durumda bıraktı.

Bu yıl piyasa fiyatını belirleyen Fıstık İşleme Tesisi, üreticilerimizden aldığı ürünlerin ödemelerini zamanında yapıp, bu sayede üreticinin mağdur olmamasını sağlamıştır.

Fıstık İşleme Tesisi, fıstık alımı konusunda olduğu kadar, diğer teknik desteklemeler konularda da çiftçimizi ve üreticimize destek vermeye devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.