Bu haber kez okundu.

Siirt Emniyet Müdürü Yılmaz, 14 Eylül Ortaokulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt’te göreve başladığı günden itibaren terör başta olmak üzere, kentte uyuşturucu ve suç örgütleri ile başlattığı mücadelede Siirt halkının desteğini ve sevgisi kazanan İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz bugünde eğitime destek amaçlı olarak ’14 Eylül Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okul idaresi ve öğretmenlerden bilgi alan Yılmaz, öğrencilerle bir araya geldi.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Siirt'e sığınan Suriyeli öğrencilerle de bir araya gelen Yılmaz, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Okul yönetimi ve öğretmenleri de ziyaret eden Yılmaz, yürütülmekte olan eğitim-öğretim faaliyetleri ve Koronavirüs nedeniyle uygulanmakta olan tedbirler hakkında da bilgiler aldı.

Yılmaz, okullarımızda ve okul önlerinde her türlü emniyet ve asayiş tedbirlerinin alındığına vurgu yaparak, eğitim kurumlarımıza destek olmak amacıyla okul ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.