Bu haber kez okundu.

 Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha
banner229
Siirt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından yapılan uygulamada 600 adet Ecstasy hap ele geçirildi
Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;
Siirt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından 28 Ağustos Cuma günü Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti’nin önlenmesi amacıyla şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan çalışmalar kapsamında 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Şahısların üzerinde yapılan aramalarda Wifi amblemi bulunan açık yeşil renkli 510 adet ve Süperman amblemi bulunan mavi renkli 90 adet olmak üzere toplam 600 adet Ecstasy tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlarından adli makamlara sevk edilen 2 şüpheliden R.K. isimli bir şahıs adli makamlarca tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.