Bu haber kez okundu.

Siirt Dernekler Federasyonu Telegram Kanalı Açıldı
banner229

Sosyal medyayı etkin ve etkili bir şekilde kullanarak hemşerilerimizle tüm platformlarda buluşmayı misyon edinmiş olan Siirt Dernekler Federasyonu Telegram Kanalı açıldı.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, sunduğu özelliklerle aynı zamanda bir sosyal ağ özelliği taşıyor.

Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Yusuf BALIK “WhatsApp ve Facebook Groups gibi iletişim ve Mesajlaşma uygulamalarına bugün itibariyle Telegram'ı da ekleyerek herkese açık ve 200.000'e yakın kullanıcının aynı anda haberleşebileceği bir iletişim ağını kuruyoruz.” açıklamasını yaparak herkesi uygulamayı telefonlarına yüklemesini ve gruba katılmasını önerdi.

Dünyanın her yerine yayılmış yüzbinlerce Siirt'li hemşehrimizin bir arada olabileceği bu iletişim ağıyla birçok sivil toplum kuruluşuna da örnek olmayı amaçlıyor.

Kanala katılmak için öncelikle telefonlarımıza Telegram Uygulamasını indirerek kurulumu yapmamız gerekmektedir. Kurulum sonrası gruba katılabilirsiniz.

Android Uygulaması İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://telegram.org/dl/android 

Apple Uygulaması İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://telegram.org/dl/ios 

Gruba Katıl

https://siirtfed.org/telegram

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.