Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Düzenlediği Ramazan Etkinliklerine Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösteriyor
banner229

Siirt Belediyesi, ‘Siirt’te Ramazan Bir Başka Güzel’ mottosuyla düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.
Kızlar Tepesi Anfi Tiyatroda gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Ramazan ayının manevi iklimini düzenlediği İlahi konserleri ile taçlandıran Siirt Belediyesi ramazan etkinliklerinde ilahi ses sanatçıları Fırat Türkmen ve Ahmet Fescioğlu ile Said Hatipoğlu’nu Siirtlilerle bir araya getirdi.
Kızlar Tepesi Anfi Tiyatroda gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel ilahilerini seslendiren Fırat Türkmen ve Ahmet Fescioğlu unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ilahi konserinde vatandaşlar, okunan ilahilere eşlik etti.
Ünlü ilahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Said Hatipoğlu’nun da konuşmacı olarak yer aldığı "Gönül Sohbetleri " isimli programda, vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.

Gerçekleştirilen konsere ve gönül sohbetleri programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, ilahilere eşlik ederek, kimi zaman coştu kimi zaman da duygusal anlar yaşadı.
Ramazan ayında kültür/sanat etkinliklerinin düzenlenmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Siirtli vatandaşlar Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na teşekkür ettiler.
Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerinin, ramazan ayı boyunca her hafta bir konser ve çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.