Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Kadınlar Gününe Özel Sinema Etkinliği
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde, 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebeti ile kadınlara yönelik sinema etkinliği düzenlendi.
Kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çeken çalışmalara imza atan Siirt Belediyesi, kadınların sosyalleşmeleri ve yaşamadıkları deneyimleri yaşamaları için çeşitli etkinlikler düzenleyerek kadınların takdirini topluyor.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Siirt Belediyesi organizasyonunda, il merkezinde yaklaşık 75 kadın, özel bir Avm’de düzenlenen sinema etkinliğine katılarak “Alpaslan” isimli sinema filmini izlediler.
Filim sonrası etkinliğe katılan kadınlara 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla karanfil dağıtıldı.
Siirt Belediyesi olarak,  kadınlarımızı, çocuklarımızı sosyal, kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturma devam edeceğiz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.