Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi ve Türk Kızılay Aşevinden Vatandaşlara Sıcak Yemek
banner229

Siirt Belediyesi ve Türk Kızılay bünyesinde hizmet veren aşevi, Ramazan ayında vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırıyor.
Hayırseverlerin destekleriyle aşevinde hazırlanan yemekler, görevli personel tarafından ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.
Siirt Belediye Başkan vekili danışmanı Mehmet Şefik Erden, aşevinin hizmete girdiğini belirterek, kentte ihtiyaç sahibi ailelere yemek verdiklerini söyledi.
Aşevinin iftar yemeği verdiğini kaydeden Erden, şöyle konuştu: "Aşevinden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşımız sahip çıktı. İnsanlarla paylaşmayı, bölüşmeyi ve birbirimize yardımcı olmayı, destek olmayı da öğrenmiş olduk. Bu duyguları da geliştirmiş olduk. Yardımda bulunanlardan Allah razı olsun. İlimizde böyle güzel bir seferberlik başlatmış olduk ve bunun manevi hazzı da bizleri son derece mutlu ediyor."
Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar vakti sıcak yemek ulaştırdıklarını belirterek, destek veren Siirt Belediyesi ve Vefa Sosyal Destek grubuna teşekkür etti.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci de yaptığı açıklamada, “Belediyemizin bütün birimlerini virüs ile mücadele konusunda seferber etmiş durumdayız. İhtiyaç sahibi, evinde yemek yapma durumu olmayan vatandaşlarımıza bu sıkıntılı dönemde destek oluyoruz.” diye konuştu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.