Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Ulaşım Personeline Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi
banner229

Siirt Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğünde çalışan personele ‘Trafik Güvenliği Eğitimi’ verildi. Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü, Siirt Belediyesi Ulaşım Müdürlüğünde çalışan personelle trafik eğitimi ve güvenliği konusunda seminer verdi.

Seminerde; hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğü, geçiş kuralları, trafikte asli kusurlar, toplu taşıma ile ilgili dikkat edilmesi gereken kurallar detaylı şekilde anlatıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Osman Tunç ve Trafik Denetleme Grup Amiri Burcu Payrı tarafından Siirt Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde, trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar, emniyet kemeri, dikkatsizlik, trafik ışıkları, araçlara inme binme kuralları, geçiş üstünlüğü ile ilgili bilgiler verilerek, trafik kaza istatistiklerinden de örnekler verildi.

Trafikte dikkatsizlik sonucu deneyimli sürücülerin de kazalara neden olduğunu belirten Osman Tunç, Trafik bilincine dikkat çekerek, trafik kurallarına mutlak suretle herkesin uyması gerektiğini ifade etti.

Tunç, il genelinde başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz olmak üzere birçok kuruma da eğitim seminerleri düzenlediklerini belirterek, “amaçlarının kent genelinde trafik güvenliğini ve akışını düzenli bir şekilde sağlamaktır.” dedi.

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hamza Oktay da bu tür seminerlerin personele büyük bir katkı sunduğunu belirterek, emniyet trafik şube müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.