Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Su Tarifelerinde Yüzde 17 İndirim Yaptı
banner229

Siirt Belediye Başkanlığı mesken, iş yeri, sanayi, inşaat başta olmak üzere tüm abone Su tariflerinde yüzde 7 KDV indirimine ilave olarak Belediye Meclisi’nde su tarifelerinde yüzde (10) daha indirim kararı alarak, sosyal Belediyecilik anlayışıyla kentte su fiyatlarında yüzde (17) ’lik indirim yaptı.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve 13 Şubat 2022 tarihli ve 31749 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Mal ve Hizmetlere uygulanacak  Katma Değer Vergisi (KDV)) oranları yüzde 8 yerine yüzde 1 olarak belirlenmesi üzerine, Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ) Müdürlüğü, bugüne kadar su fiyatlarında yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranını, yüzde 1’e düşürdü, buna ilave olarak, enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla Belediye Meclisi’nde su tarifelerinde yüzde (10) daha indirim kararı alarak, toplamda su tarifelerinde yüzde (17) ’lik indirim yapıldı.
Siirt Belediyesi olarak, halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak ve enflasyonla mücadele konusunda her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
Şehrimize hayırlı olsun.

SİİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞİ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.