Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Öğrencileri Sporla Buluşturmaya Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, Gezici Spor Etkinliği projesi kapsamında il merkezindeki okullarda gençlere sporu özendirmeyi gençlerin sosyal ve sportif gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, kurulun Gezici Spor Aracı okulları dolaşarak, öğrencileri çeşitli spor dalları ile buluşturuyor. Spor Müdürlüğü eğitmenleri eşliğinde okullara kurulan oyun aktiviteleri çocukların neşeli saatler geçirmesine yardımcı oluyor.

Okullarda kurulan masa tenisi, Badminton, Mini Golf, Hemsball,  Curling, Dart ve Okçuluk gibi spor dalları aktiviteleri çocukların değişik spor dallarıyla tanışmalarına yardımcı oluyor.

Gezici Spor Etkinliği projesi ile kent merkezinde bulunan tüm okullardaki öğrencilere ulaşılması hedefleniyor. Hafta sonları ise halka açık alanlarda çeşitli spor aktiviteleri yapılacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.