Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Gıda Yardım Kolisi Dağıtıyor
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle yardıma muhtaç vatandaşlara gıda yardım paketi dağıtılıyor. 

Belediye imkânları ile hazırlanan kolilerin dağıtımı başladı.

Siirt Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin tek tek kapısı çalınarak Ramazan kolileri dağıtılıyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Ramazan ayında koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle geçimini sağlayamayan vatandaşları göz önünde bulundurarak yardım kolisi dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ekiplerin kapı kapı gezip, ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi ulaştırdığını belirten Hacıbektaşoğlu, “Belediyemize başvuran ve tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerimizin kapısını tek tek çalarak yardım kolileri ulaştırdık. Çok güzel geri dönüşler aldık, Ramazan ayı boyunca belediyemizin bu yardımları devam edecektir.” diye konuştu.

Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Şefik Erden de Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere hem sıcak yemek hem de gıda yardımında bulunduklarını ifade etti.

Kapı kapı dolaşıp, vatandaşlara Vali ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun selamlarını ilettiklerini belirten Erden, “Ailelerimizin yanlarında olduğunu hissettirmek adına onlara sıcak yemek ve gıda yardım kolileri veriyoruz. Ailelerimiz bu durumdan oldukça memnun ve bizlere de memnuniyetlerini dile getiriyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, “Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Siirt Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koli diye tabir ettiğimiz kuru gıda yardımında bulunuyoruz. Binlerce vatandaşa, ailemize belediyemizin imkânları insanlarımızın katkı ve destekleri ile oluşturmuş oldukları kolilerimizi dağıtıyoruz. Muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza bu kolileri iaşe ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile dağıtıyoruz” şeklinde konuştu.

Siirt Belediyesi olarak rahmet ayında, bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalıştıklarını ifade eden Özekinci, sözlerine şöyle devam etti: 

“Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan hayırsever insanlarımızdan Allah razı olsun.”

Siirt Belediyesi’nce gıda kolileri evlerine ulaşan vatandaşlar; “Allah devletimizden razı olsun. Salgın nedeniyle zor günler geçiriyorduk. Belediyemiz bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Başvurumuzun ardından kısa bir süre yardım kolileri evlerimize ulaştı. Ekipler kapı kapı gezerek bize hem vali ve belediye başkanımız Osman Hacıbektaşoğlu’na selamlarını iletti hem de yardım kolilerini ulaştırdı. Allah hepsinden razı olsun” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.