Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Gençleri ve Çocukları Sporla Buluşturma Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğü, Gençlik Merkezi bünyesinde açılan spor kurslarına gençler ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. 
Barış Mahallesi Mehmet Sincar Parkı içinde yer alan Gençlik merkezinde açılan kurslarda çocuklar ve gençler çeşitli spor aktiviteleri ile gönüllerince eğleniyor.
Gençlik Merkezinde çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışmalarını sağlayarak,  fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olmak, sosyalleşme, iletişim becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla açılan ve ücretsiz olan spor kurslarına ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.
Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğünde açılan kurslara 10-18 yaş aralığı Genç ve çocuklarımızın boş vakitlerini faydalı etkinliklerle geçirmelerini sağlamak amacıyla dizayn edilen merkezde; Geleneksel Okçuluk,  Masa Tenisi, Dart, Badminton, Langırt, Hemsball, Zekâ Oyunları eğitimleri verilmekte ayrıca 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için de Dama, Santranç, 9 Taş, 5 Taş, Pentago, Reserve gibi zekâ oyunları köşesi ve çeşitli eğitici ve çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunacak eğitim kurslarına bu güne kadar yaklaşık yedi bin genç ve çocuk faydalandı.
Siirt Belediyesi Spor Merkezi, Pazar günleri hariç haftanın altı günü hizmet vermektedir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.