Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Dezenfekte ve Sterilizasyon Çalışmalarını Arttırdı
banner229

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilimizde son günlerde artış gösteren Koronavirüs vaka sayısındaki artış nedeniyle dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarını arttırdı.

Kovid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu risk bölgelerinde arttırılan dezenfekte çalışmaları kapsamında, Sosyal Yasam Alanları, Kamu Kuruluşları, İbadethaneler, Toplu Taşıma Araçları Duraklar, Banklar, çarşılar, cadde ve sokaklar ile oyun parkları gibi insan yoğunluğunun olduğu risk bölgelerinde dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Alınan tedbirler kapsamında, vatandaşlarımızın virüslerden olabildiğince uzak tutulması için sürdürülen dezenfekte çalışmaları belirlenen program dahilinde hız kesmeden periyodik olarak devam edecektir.

Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları ve aşılarını yapmaları, Kovid-19 salgınıyla mücadelede, en büyük gücümüz olduğunu unutmayalım.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.