Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Can Dostlarımızı Unutmadı
banner229

Siirt’te kar yağışının yoğunlaşması sonrasında harekete geçen Siirt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sokak hayvanlarına yönelik il genelinde besleme çalışması yaptı.
Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’un talimatları doğrultusunda bir araya gelerek, harekete geçen belediye ekipleri, Veteriner İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda şehrin çeşitli noktalarında sokak hayvanlarına yönelik aç kalmamaları için besleme çalışması gerçekleştirdi.
Siirt Belediyesi ekipleri, gündüz olduğu gibi gece saatlerinde de sırtlandıkları mama çuvalları ile sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgeler ile birlikte şehrin tüm mahallelerinde ve çeşitli noktalarında besleme çalışması gerçekleştirdi.
Yağış dolayısıyla ağaç diplerine, yağış almayan diğer noktalara mama kaplarıyla birlikte gelen ekipler besleme çalışmalarını gün boyunca sürdürdü.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2 yıl önce

Neden toplanilmiyor basibos kopekler.