Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Çalışanlarına "En İyi Narkotik Polisi; Anne" Eğitim Semineri Düzenlendi!
banner229

Siirt Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “En iyi Narkotik Polisi Anne” adı altında Siirt Belediyesi’nde çalışanlara yönelik “Uyuşturucu ile Mücadele Semineri” verildi.
İçişleri Bakanlığının 81 ilde, uyuşturucu ile mücadelede farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetlerini içeren ‘En iyi narkotik polisi anne’ projesi ile ilgili bilgilendirme semineri Siirt Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi.
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli Polis memuru Gül Kiraz Karaahmetoğulları tarafından hazırlanan slayt sunumları çağımızın en önemli sorunlarından biri uyuşturucu bağımlılığı hakkında soru-cevap şeklinde katılımcılara bilgiler aktarıldı.
Polis Memuru Gül Kiraz Karaahmetoğulları tarafından verilen eğitimde, madde bağımlılığında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de yaş ortalamasının düştüğü ve kullanımın yaygınlaştığını dile getirildi. 
Karaahmetoğulları “Toplumsal sorunlarla mücadele ederken kararlı ve bilgili olmak gerekiyor. Madde bağımlılığının gelişme, yayılma, kullanma ve temin edilme gibi evrelerinde hep birlikte bir mücadele vermemiz gerekiyor.  Komşularımıza, bu işin eğitimini almamış kişileri de mutlaka bu eğitimleri almalarını tavsiye etmemiz gerekiyor. Bir annenin göreceği bir davranış değişikliği, çok daha büyük bir sorunun önüne geçmemizi sağlar. Çünkü bir evladı en iyi tanıyan annedir. Onun için anne-babanın duruşu, tutumu ve söyleyecekleri bizim için çok kıymetlidir. Hepimiz genç olduk, hepimizin genç evlatları var. Gençlerimizi anlamalı ve onları kırmadan, üzmeden hareketlerini takip etmeliyiz.” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.