Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Bağ Yollarında Asfalt ve Parke Taşı Çalışmaları Başlattı
banner229

Siirt Belediyesi üretime destek vermek amacıyla bağ yollarında asfalt ve parke çalışmalarına başladı.

Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatı üzerine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bağ yollarının beton parke taşı ile döşenmesi işinin çalışmalarına 19 Kasım 2020 tarihinde Banerahman mevkiinden başladı.

Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, yaptığı açıklamada, çalışmalar kapsamında Şeyh Musa Caddesi, Şeyh Nacar Caddesi,  Botan Caddesi ve bu caddelere bağlı ana halter yol güzergahlarında belirlenen hatlar iş süresince 400 günde tamamlanacağını söyledi.

Toplamda 55000 metrekare parke taşı döşemesi yapılacağını belirten Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, Siirtli üreticilerin bağlarına daha kolay bir şekilde gitmeleri çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Allah yapan ve yaptırandan razı olsun 3 yıl önce

Allah yapan ve yaptırandan razı olsun



Allah yapan ve yaptırandan razı olsun