Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi 122 Adet Ticari Taksi Plakası Tahsis Etti
banner229

Siirt Belediyesi, İl merkezinde çalışacak olan ticari taksiler için düzenlendiği ihaleyi tamamladı.

Siirt Belediyesi, Kent merkezinde taksi taşımacılığını kayıt altına almak, korsan taşımacılığı önlemek, taksi hizmetlerini bir düzen içerisinde sürdürmek ve gerekli denetimleri sağlamak amacıyla çalışacak olan ticari taksiler için ihalesi tamamlandı.

Siirt ilinde çalışacak olan toplam 122 ticari taksi plakası için ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapıldı. Gerçekleştirilen ihale sonucunda 122 taksi plakası verildi.

KORSAN TAKSİCİLİĞE GEÇİT VERİLMEYECEK

Ulaştırma Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Ticarî taksi (T) plakası ilahesi sonuçlanmış olup, 01.01.2022 tarihinden itibaren korsan taksiciliğe müsaade edilmeyecektir.

Korsan taksicilik yapan araçları İl Trafik Müdürlüğü ekiplerince trafik kanunun ilgili maddeleri gereği yasal işlem yapılacak ve araçlar 60 gün trafikten men edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.