Bu haber kez okundu.

Siirt Barosunda Devir Teslim Töreni
banner229

Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin ile Baro Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurullarına seçilen üyeleri törenle yeni görevlerini devraldı. 

Önceki dönem Baro Başkanı Av. Kenan Bilge, Baro Başkanı Av. Muhammed Alptekin'e cübbesini giydirerek görevi devretti.

Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin, önceki dönem yönetim, kurul, merkez ve komisyonlarda görev alan meslektaşlarımıza teşekkür ederek, görev ve hizmetlerinden dolayı önceki dönem Baro Başkanı Av. Kenan Bilge'ye plaket verdi.
Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin konuşmasında; "Kendi adıma sizlerin huzurunda vermek İstediğim bir söz var. Siirt Barosu, artık yeni dönemi itibariyle geçmişinden getirdiği geleneklerine sahip çıkan, ancak yenilikleri de en önde takip eden bir baro olacaktır. Bundan sonra hep birlikte yöneteceğimiz bir Siirt Barosu var. Biliyorum ki bu zorlu süreçte bizleri yalnız bırakmayacaksınız. Hepinize en içten şükranlarımı sunuyorum." Dedi.

Devir Teslim Törenine TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nizam Dilek, Önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Siirt 1.Noteri Mehmet Ali Özel, Önceki dönem yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, denetleme kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri, TBB delegeleri ile avukatlar katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.