Bu haber kez okundu.

Siirt AK Parti Gençlik Kolları 51 İl Arasında İkinci Kez Birinci Oldu
banner229

AK Parti Siirt il Gençlik Kolları Başkanlığı 51 il arasında en fazla genç üye kaydı yapma kampanyasında ikinci kez birinciliği kazandı.

AK Parti genel başkanlığının üye sayısını arttırmak amacıyla 51 il gençlik kolları başkanlıkları arasında en başarılı ili belirlemeye yönelik çalışmada Siirt İl Gençlik Kolları Başkanlığı ikinci kez birinci olma başarısını gösterdi.

Siirt İl Gençlik Kolları Başkanlığının bu dönem de 1300 kişinin kaydını yaptığı belirtiliyor.

AK Parti  Siirt Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe yaptığı açıklamada uyumlu bir ekip çalışması ile bu başarıyı elde ettiklerini belirtti.

Efe “ İkinci kez elde ettiğimiz bu başarı bir ekip çalışmasının sonucudur.Çok uyumlu ve özverili çalışma sergileyen bir ekinimiz var. Hepsine teşekkür ederim.” Dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören AK Parti Gençlik Kolları Şubat ayı üye kaydı çalışmasında 51 şehir arasında birinci olan Siirt Gençlik Kolları teşkilatımızı tebrik ediyorum. Gayret gösteren genç kardeşlerime teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.Hedef 2023, hep birlikte nice başarılara...İfadelerini kullandı.

AK Parti il Başkanı Av Ekrem Olgaç'ta bu başarının sevindirici olduğunu belirterek, gençlik kolları başkanı Efe ve ekibini kutladı.

Olgaç “ Özverili bir çalışma sergileyen gençlik kolları başkanlığı bu ekibinin başarısı sevindiricidir. Emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.