Bu haber kez okundu.

Siirt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Aydın, Sağlık Bakan Yardımcısı İle Yapılan Toplantıya Katıldı
banner229

Siirt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Özgür Aydın, Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe ile Zoom üzerinde yapılan toplantıya katıldı.

Siirt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Özgür Aydın,  yaptığı açıklamada, Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe’nin davetleri üzerine Genel Müdürlerimiz ve Daire Başkanlarımızın da olduğu online Zoom toplantısına Siirt’i temsilen katıldık.

Toplantının gündemi Covid-19 aşılama planlaması olmakla birlikte; vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi, meslektaşlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve aile hekimliği sistemini geliştirmek adına tüm sorunları ve çözüm önerilerimizi kendilerine sunduk. Sayın Bakanımız ve Bakanlığımızın değerli temsilcilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.