Bu haber kez okundu.

Siirt 33. Vergi Haftası Etkinlikleri 21 Şubat’ta Başlıyor
banner229

21 Şubat – 27 Şubat 2022 tarihleri arasında kutlanacak olan 33. Vergi Haftası kapsamında yapılacak etkinliklere yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

33. Vergi Haftası kapsamında yapılacak etkinliklerin, Koronavirüs (COVİD-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, Sağlık Bakanlığı ile Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri ve İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararları dikkate alınarak gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

33. Vergi Haftası (21 Şubat-27 Şubat 2022) kapsamında Defterdarlık Etkinlikleri aşağıda çıkarılmıştır.

1- İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararları dikkate alınarak, Atatürk anıtına çelenk konularak resmi tören düzenlenmesi

2- Resmi makamlara, SMMM ve YMM odalarına, diğer odalara ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler yapılması

3- Küçük esnaf ziyaretlerinin yapılması

4- Yeni işe başlayan mükelleflerin hak ve yükümlülükleri, genç girişimciler ve “ e Dönüşüm” (Dijital Dönüşüm) konularında mükelleflere yönelik olarak dijital platformlar üzerinden bilgilendirmeler yapılması

5- Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlenmesi

6- Defterdarlar tarafından meslekte 35 hizmet yılını doldurmuş personelimize teşekkür belgeleri verilmesi

7- Şehit Ailelerinin ve gazilerin ziyaret edilmesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.