Bu haber kez okundu.

ŞEHİT GAZİ BİRLİK SEN SENDİKASINDAN, SİİRTTEKİ AŞI ÇALIŞMALARINA DESTEK
banner229

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun il genelinde başlattığı aşı seferberliği çağrısına bir destek te Şehit Gazi Birlik-Sen Sendikası’ndan geldi.

Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkanı Adem Yetkin Başkan Yardımcısı Nusret Dinç ve Siirt Şube başkanı İdris Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Güres Caddesinde bulunan Mobil Aşı Çadırlarını ziyaret ederek, sağlık personellerine göstermiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkanı Adem Yetkin ve Başkan Yardımcısı Nusret Dinç ve üyeler aşı çadırında aşılarını yaparak, vatandaşları aşı olmaya davet ettiler.

Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkanı Adem Yetkin ve beraberindeki heyet daha sonra Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Hacıbektaşoğlu, Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkanı Adem Yetkin ve beraberindekilere teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.