Bu haber kez okundu.

PERVARİ BELEDİYE BAŞKANI TAYYAR ÖZCAN,  UZ. DR.BİNOD KUMAR ŞAH ONURUNA VEDA YEMEĞİ VERDİ
banner229
Pervari Devlet Hastanesinde yıllardan beri görev yapan ve bu yıl Sağlık Bakanlığı tarafından yılın doktoru seçilen Nepal uyruklu Uz.Dr.Binod Kumar Şah’a Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan tarafından veda yemeği verildi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçemizde, çalıştığı dönemlerde hastane çalışanları, hastalar ve hasta yakınlarına göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı ilçemiz halkı tarafından çok sevilen Doktorlarımızdan Binod Kumar Şah’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki çalışma hayatına Özel bir Hastanede devam edecek olan Uz.Dr.Binod Kumar Şah’a yeni çalışma hayatında başarılar diledi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, verdiği yemek davetine İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri Pervari Devlet Hastanesi Personeli, Resmi Kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Yemekten sonra Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan; Uz.Dr.Binod Kumar Şah’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine plaket vererek İlçe Halkı adına teşekkürlerini sunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.