Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Aktaş Köyü Öğrencilerini Sağlık Taramasından Geçirdi
banner229

Siirt Fenerbahçeliler Derneği ,derneğe desteklerini esirgemeyen hayırseverler ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi birlikte Siirt Aktaş Köyünde anlamlı bir çalışmaya imza attılar.

Siirt Fenerbahçeliler Derneği ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi yetkilileri ile birlikte Siirt Merkez Aktaş Köyünü ziyaret edip 50 öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundular.

Siirt Fenerbahçeliler Derneğinin Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi ile yapmış olduğu işbirliği kapsamında Dr.Pınar Şeker ,sorumlu hemşire Gülşen Hazar, İletişim Sorumlusu Tuğçe Önel ve Hastane Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet de ziyarette hazır bulundular .

İbni Sina Hastanesi Doktoru Pınar Şeker’in sağlık taramasından geçirdiği öğrencilere etkinlik sonunda pasta keserek keyifli vakit geçirdiler.

Etkinlik sonunda Fenerbahçeliler Derneği desteklerinden dolayı yardımda bulunan hayırseverlere ve sağlık konusunda yanlarında olan  Özel İbn-i Sina hastanesine teşekkürlerini iletti.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.