Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ramazan Ayında “GECE POLİKLİNİĞİ” Hizmeti Sunacak
banner229

Ramazan ayında oruç tutan vatandaşların oruçlu iken sağlık hizmeti alamaması, Hafta içi çalışan aileler ve sağlık hizmeti alma konusunda sıkıntı yaşayan hastalar için Çocuk Sağlığı ve  Hastalıkları, İç Hastalıkları (dahiliye) branşlarında her gün iftardan sonra  20:00 ile 23:00  saatleri arasında Uzman doktorlarımız tarafından poliklinik hizmeti verilecek. 
Çocuk Sağlığı ve Hastalıklarında Uzman hekimler Dr. M.Fatih Başak,  Dr. Abdulhakim Güneş, Dr. Melike Bayraktar. İç Hastalıkları branşında ise Uzm. Dr. Necip Nas, Uzm.Dr. Bilal Altunışık. farklı branşlarda hekimler dönüşümlü olarak farklı günlerde poliklinik yapacak.
Gündüz çalıştığı için gelemeyen veya çeşitli nedenlerle randevu alamayan hastalar için büyük kolaylık sağlayacağı düşünülen bu uygulamada hastalar, diledikleri hekimden randevulu veya randevusuz muayene olabilecekler. 
Ramazan ayında acil servisimizde yaşanan yoğunluk düşünülerek hastalarımızın sağlık hizmeti alımında uzman hekimlerinde iftardan sonra hasta kabulü yapacağından acildeki yaşanan yoğunluğu azaltacak ve uzman hekimlere muayene olma fırsatı sunulacaktır. 
Son dönemde özellikle kalabalık ortamlarda bulunmak istemeyen hastaların talebi üzerine böyle bir hizmeti hayata geçirdiğini söyleyen Hastane Müdürü Necmettin FIRAT her zaman hastalarımızın istek ve arzularını yerine getirmeyi kendimize ilke edindik. Akşam poliklinik hizmeti ile çalışan kişilerin de mesai saatleri sonrasında muayene olmalarına olanak sağladık. 
Alınacak fark ücretleri ise gündüz mesai saatlerinde alınan ücretler ile aynı olacak olup anlaşmalı kurum indirimlerinden de aynı şekilde yine yararlanacaktır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.