Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Öğretmenleri Unutmadı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, tüm öğretmenlere özel kampanya düzenledi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla,22 - 27 Kasım tarihleri arasında  öğretmenlere özel indirimli sağlık hizmeti sunacak. Yüzde 30’lara varan indirim kampanyasından tüm öğretmenlerin faydalanması için 22 -27 Kasım tarihleri arasında Özel Siirt Hayat Hastanesi, ülkemize değer katan öğretmenlerimizi sağlık hizmeti sunabilmek için bekliyor.

 Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, eğitim camiasının bu özel gününü kutlayarak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Büyük bir özveri ve sabırla topluma faydalı bireyler yetiştiren öğretmenlerin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan gurur duyuyoruz”. 

Bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde eğitimcilerin rolünün büyük olduğunu kaydeden Fırat, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenleri rahmetle anıyor ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Özel Siirt Hayat Hastanesi ile yaptıkları görüşmenin ardından yüzde 30 olarak imzalanan indirim sözleşmesinin, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla 22 - 27 Kasım tarihleri arasında  yüzde 30 olarak uygulanması yönünde karar aldıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.