Bu haber kez okundu.

Özay, 150 Bin İmam Bir Doktor Etmez, Şeklinde Fikir Beyan Edenlere Bir Çift Sözümüz Var
banner229

DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı,Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay, diyanet işleri başkanlığına ve din görevlerine  karalamaya yönelik başlatılan siber saldırıları sert bir şekilde kınadı.

Özay, yaptığı yazılı açıklamada; Çin’in Wuhan kentinden dünyanın  geneline yayılan Koronavirüs ( Covid-19) insanları huzursuz etmeye devam ediyor.

Kendilerini dünyanın jandarması olarak gören ABD, ekonomik ve endüstriyel gelişimde erişilmez olduğunu haykıran Çin, nükleer enerjide tüm dünyaya korku salan İran, Avrupa topluluğunun lideri ve ağa babası olduğunu dimağlara yerleştiren Almanya ve kendilerini demokrasinin ana vatanı olarak gösteren Fransa gördü ki, tüm güçleri bir hiçten ibaret.

Kalplerinde insanlığa merhamet hisleri kapanan, materyalist düzende sadece parasal menfaatlerini düşünerek sürekli öldürücü envai türlü silahlar üretip garibanları birbirine kırdıran mezkur ülkeler Koronavirüs karşısında nasıl da diz çöktüler. 
Diğerkamlığı kulak ardı edip ana yurtlarından çıkmak zorunda kalan masum göçmenleri sınırlarından içeriye almayan, almadıkları gibi en adi tepki gösteren Avrupa ülkeleri de salgın virüs karşısında ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. 

Ne yazık ki ülkemizde de sözüm ona bazı şom ağızlı ve insanlıktan, merhametten, izandan ve medeniyetten nasibini alamamış bazı kimseler, makatlarında çakması gereken tezviratlarını ağızlarından çıkartmayı tercih etmişlerdir. Şu bilinmeli ki, dünyada yardımlaşma ve hasbilikte eşine ender rastlanılan aziz milletimiz, dinine, diyanetine ve din adamlarına saygıda hiç bir zaman kusur etmemişlerdir.  

Kendini bu millete adamış  gerçek vatan evlatları  Korona Cobid-19 salgınında milletimizin sağlığı, refahı, ve geleceği ile dertlenirken; Birileride, çıkıyor ortamı germe adına din görevlileri ile doktorları mukayese ederek aşağılayıcı ifadeler kullanıyor. 

Bu millet dine , diyanete, din adamlarına ve dindarlara saygıda kusur edenlerin kimin yandaşları olduğunu çok iyi biliyor. Bu çevreler şunu bilmelidir ki, bakın sizin kabul etmediğiniz ve saygı duymadığınız ve inanmadığınız diyanet ve din görevlileri, sizin gibi saygısızlarıda unutmayarak inanan-inanmayan tüm insanlık için geceli gündüzlü dua etmektedir. Kendilerini mahallelerinde bulunan yaşlılara amade etmişlerdir.
O halde Diyanete, din adamlarına ve dindarlara saygısızca davranıp ağızlarından çıkan salyalarını Koronavirüs’den daha tehlikeli bir şekilde etrafına saçan bedhahlara bir çift sözümüz var:

Hadi gücünüzü, kuvvetinizi ve tüm becerilerinizi birleştirin de tüm dünyanın düçar olduğu virüslerden insanlık alemini kurtarın. Tarih sizi dün insanlık tarihine hangi isim ve sıfatla nasıl kaydetmiş ise bundan sonra da aynı ünvanla isminiz geleceğe taşınacaktır.

Allah Teala’dan muradımız mutlaka hidayete ermeniz yönündedir. Değilse kendi dertlerinizle dertlenmenizdir.

Mehmet Naci ÖZAY
DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı
Siirt Şube Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih Kaplan 4 yıl önce

Helal olsun kardeşim.

Avatar
Ercan 4 yıl önce

Helal olsun başkan