Bu haber kez okundu.

Ortopedi Doktoru İlker Kutun Özel Siirt Hayat Hastanesinde
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi hekim kadrosuna başarılı ve güvenilir hekimlerini katmaya devam ediyor.

Siirt’te  gerek teknik donanım ve gerekse sağlık personeline sürekli takviye yaparak halka daha iyi sağlık hizmeti sunan Özel Siirt Hayat Hastanesi son olarak, eski doktorları Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. İlker Kutun ile tekrar anlaştı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi alanında deneyimli Hekim kadrosu, Güler Yüzlü çalışanları, Profesyonel hizmet anlayışı ve Son teknolojik cihazları ile sağlığınız için yanınızda olmaya devam ediyor.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İlker Kutun, Çarşamba günü Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacaktır.

Özel Siirt Hayat Hastanesi  Müdürü Necmettin Fırat; "Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr.Dr. İlker Kutun, hastanemizde hasta kabulüne Çarşamba (Yarın)gününden itibaren başlayacaktır. Hastanemiz her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor. Siirt’imize ve bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Önümüzdeki zamanlarda da yenilikler artarak devam edecektir "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.