Bu haber kez okundu.

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez Oldu
banner229

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Siirt İl Başkanı belli oldu.Geçtiğimiz günlerde Milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Fatih Cantürk'ün yerine Cengizhan Tükenmez getirildi. 

Tükenmez, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kararıyla Siirt İl Başkanlığına atandı.

Cengizhan Tükenmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Siirt il başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu görevi şahsıma uygun gördüğü için sayın genel başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”İfadelerini kullandı.

Bahçeli ile görüşen Tükenmez, Bahçeli'ye  21. Yüzyılın Lideri 21. Yıl Dr. Devlet Bahçeli yazılı ay yıldızlı Siirt Battaniyesi hediye etti.

Tükenmez, önümüzdeki günlerde göreve başlayacak.

MHP Genel Merkezinden gönderilen yazıda; 

SİİRT İL TEŞKİLATI KURUCU YÖNETİM KURULU YETKİ BELGESİ

Sayın: CENGİZHAN TÜKENMEZ

Tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi'nin SIIRT il Kurucu Yönetim Kurulu'nun Başkanlığınız altında tüzüğümüzün 34. madde uyarınca aşağıda isimleri yazılı üyelerden teşkil olunması uygun görülmüştür. Gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla.

Prof. Dr. E.Semih YALÇIN 

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Devlet BAHÇELİ Genel Başkan



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.