Bu haber kez okundu.

KOSGEB’in Yeni Desteğine Siirt’ten Rekor Başvuru
banner229

KOSGEB’in Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programına bugün itibariyle ilimizde 311 adet işletmenin başvurusu onaylandı.

KOSGEB Siirt İl Müdürü Ömer Erkılıç yaptığı açıklamada; bugün itibariyle ödeme talebinde bulunan 91 işletmeye birinci taksit ödemeleri yapılmış ve ödemeler hızlı bir şekilde devam etmektedir. Ödeme talebinde bulunan 93 işletmeye 9.810.000,00 TL destek ödemesi yapılmıştır.

Bu destek kapsamında bugün itibariyle Siirt İlimize 193 yeni istihdam sağlanmıştır. Destek işletme sermayesi niteliğinde olup, işletmelerimiz desteği faizsiz, kefilsiz ve teminatsız olarak, 24 ay geri ödemesiz dönemi takiben 4’er aylık 6 taksitte faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e geri ödeyecektir.

31 Mart 2022 tarihine kadar başvuru süresi olan Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı ile ilgili İşletmelerimiz detaylı bilgiyi www.kosgeb.gov.tr alabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.