Bu haber kez okundu.

Korsan Taksi İle Siirt’e Girmeye Çalışan 2 Suriyeli Göçmen Yakalandı
banner229

Korsan taksi yöntemiyle Siirt’e girmeye çalışan Suriye uyruklu bir kadın ve çocuk yakalandı.Ayrıca çeşitli suçlardan araması ve kesinleşmiş cezası bulunan bir kişi yakalandı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “İstihbarat, KOM ve Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüklerimizce yapılan çalışmada; Şanlıurfa ilinden korsan taksi yöntemiyle ilimize illegal yollardan Suriyeli göçmen getiren bir araçta yapılan uygulamada; 1 kadın ve 1 yaşı küçük erkek çocuk olmak üzere; (2) düzensiz göçmen yakalanmıştır.

Araç sürücüsü olan Suriye uyruklu geçici koruma kimlik belgeli şahıs hakkında, göçmen kaçakçılığı suçundan adli işlem yapılacak olup, her üç şahıs da İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecektir.”

KESİNLEŞMİŞ CEZASI OLAN BİR KİŞİ YAKALANDI

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan araması ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi “Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 10.08.2021 Salı günü saat 11.00 sıralarında Bahçelievler mahallesi  üzerinde Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca *Hakaret Silahla tahdit ve Görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 3 yıl 1 ay 10 gün * kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K. isimli şahıs yakalanmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.