Bu haber kez okundu.

Kızılay Siirt Şubesi "Evde Kal" Çağrısına Uyanlara Büryan İkram Etti
banner229

Covid-19 salgını nedeniyle kronik rahatsızlığı , engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere Siirt Kızılay şubesi ve Siirt Genç Kızılay gönüllüleri tarafından yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Siirt'te iki mahallede "Evde kal" çağrılarına uyan ihtiyaç sahiplerine büryan kebabı ikramında bulunuldu.

Kızılay Derneği Siirt Şubesince, Sakarya ve Ülkü mahallelerinde çağrılara uyarak evlerinden dışarı çıkmayan ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi.

Bir hayırseverin aracılığıyla kebapçıdan alınan büryanlar, Kızılay gönüllülerince bu ailelere dağıtıldı.

Kızılay Derneği Siirt Şubesi Başkanı Nihat Altunç, Vefa Sosyal Destek Grubu'nda Kızılay gönüllülerinin de yer aldığını belirterek, "Bugün de hayırsever desteğiyle evlerinden çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşlara büryan dağıttık. Halkımız evlerinden çıkmasınlar. Onların ihtiyaçlarını biz gideririz." dedi.

Hasan Şen ve Abdullah Kaya da kurallara uyarak evlerinden çıkmadıklarını belirterek, kendilerine büryan getiren ekiplere teşekkür ettiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.