Bu haber kez okundu.

KAYALIKLAR ARASINDA SAKLANMIŞ VAZİYETTE PKK'LI TERÖRİSTLERE AİT SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca, Merkez ilçe Eğlence Köyü bölgesinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarına ait kayalıklar arasına gizlenmiş vaziyette; silah/mühimmat ile birlikte yaşam ve gıda malzemesi ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığınca, Merkez ilçe Eğlence Köyü bölgesinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarının etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 03 Ocak 2021 tarihinde “Yıldırım-11 Şehit J. Asb. Çvş. Celal ÖZCAN 2021/02 Operasyonu” icra edilmiştir. 

İcra edilen operasyon kapsamında 04 Ocak 2021 günü yapılan arazi taraması faaliyeti sonucu kayalıklar arasına gizlenmiş vaziyette; BTÖ mensuplarına ait silah/mühimmat ile birlikte yaşam ve gıda malzemesi ele geçirilmiştir. 

Bölgede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon sürüyor.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için her türlü terör ve suç örgütüne karşı mücadelemiz kararlıkla devam etmektedir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.