Bu haber kez okundu.

“Kariyer Rehberliği ve Danışmalığı Toplantısı” Siirt Üniversitesinde Gerçekleştirildi
banner229

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek Projesi” kapsamında düzenlenen Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Bilgilendirme Toplantısı Siirt Üniversitesi’nde yapıldı.

Siirt Üniversitesin de paydaşı olduğu proje kapsamında; TRC3 Bölgesi’indeki 15-29 yaş aralığındaki genç işsizler, TRC3 Bölgesi’indeki 4 üniversitede eğitimine devam eden öğrenciler ve Kota uygulanarak eğitime katılacak en az %25 oranında ki genç kadına mesleki eğitimlerin verilmesi hedefleniyor.

Gençlerin beceri düzeylerinin artırılması ve genç istihdamın desteklenmesi amacı ile düzenlenen “Kariyer Rehberliği Ve Danışmalığı Toplantısı” Siirt üniversitesi  mühendislik fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Proje Koordinatörü Cleofe Maria Cristina Guardigli ve Siirt TSO başkan vekili Fuat Özgür Çalapkulu’nun katıldığı, söyleşi tadında gerçekleşen toplantılarda; temel kariyer rehberliği ve danışmanlığı eğitimi ile ilgili temel bilgiler verilirken program sonunda, Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Siirt  Bilgilendirme Toplantısına katılan öğrencilere sertifika dağıtıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.