Bu haber kez okundu.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MAĞAZA AÇILACAK
banner229
Türk Kızılayı Siirt Şubesi ile Siirt Üniversitesi’nin ortak çalışması sonucu ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine yönelik ‘sevgi ve kardeşlik mağazası” hizmete girecek.
Mağazanın 2016 yılının başında Siirt üniversitesi kampüsünde hizmete gireceğini aktaran Kızılay Derneği Siirt Şubesi Bakanı Yener Tanık, açılacak mağazada İstanbul Merter Şubesi’nden alınacak giyim yardımların ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri yararına kullanılacağını aktardı.
 Tanık, "2016 yılı eğitim ve öğretim döneminde hazır hale gelecek olan ‘Sevgi ve Kardeşlik Mağazası’nın 15.’si Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulacak. İstanbul Merter Şubesi tarafından yüklü miktarda alınacak giyim malzemelerinden, Siirt Üniversitesinde bulunan tüm öğrenciler faydalanabilecekler" dedi.
Konuşmaların ardından Kızılay Derneği, Siirt Üniversitesi ve ilgili firma arasında protokol imzalandı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtüniversiteKızılay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.