Bu haber kez okundu.

HÜDAPAR Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan’dan Medya Siirt’e Ziyaret
banner229

HÜDA-PAR Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan ve HÜDAPAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, Merkez İlçe Başkanı Emin Tetik ile birlikte Medya Siirt büromuzu ziyaret etti.

HÜDA-PAR Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan ve HÜDAPAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, Merkez İlçe Başkanı Emin Tetik ile birlikte Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenleri Turhan Koyuncu ve Ömer Özer bir süre sohbet ederek, Siirt’in sorunlarına ilişkin istişareler yaptılar.

31 Mart’ta yapılacak belediye seçimlerinde ziyaretlere başladıklarını belirten Abdurrahman Özcan, liyakate önem veren bir anlayış içinde hareket ettiklerini, amaçlarının kente hizmet etmek olduğunu söyledi.

Halkın yaşadığı sorunlara vakıf olduklarını ve bu sorunların 31 Mart seçimlerinden sonra HÜDA PAR’la beraber tek tek çözüme kavuşacağını belirten Özcan, kapı kapı dolaşarak seçmeni ikna edeceklerini ifade etti.

Siirt halkından yoğun teveccüh gördüklerini belirten Özcan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli Yerel Seçimlerndei tüm Siirt halkından destek istedi.

Özcan,  daha yaşanılabilir bir Siirt için çalışacaklarını ve Siirt’in sorunlarını bildiklerini, hazırladıkları projelerle 31 Mart akşamından itibaren halkın hizmetinde olacaklarını ifade etti.

HÜDAPAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, “Biz herzaman ülkemiz Menfaati için yapılan herşeyi Parti gözetmeksizin takdir ederiz, ama ülke menfaati olmayan yanlış olanları eleştiririz. Bizler kimsenin ırkına,diline bakmadan eşit bir mesafedeyiz yani kimseyi ayırt etmeyiz.Sonuçta bu ülke hepimizin,hep birlikte yaşıyoruz.” Dedi.

Başkan Tekin, sadece seçim zamanlarında değil her zaman vatandaşla bir araya geldiklerini ve sıkıntılarını dinlediklerini dile getirdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.