Bu haber kez okundu.

HERO Tişörtü Giyen 3 Kişi Gözaltına Alındı
banner229

Siirt Merkez,Eruh ve Veysel Karani Beldesinde HERO, altında HEROES ARE IMMORTAL (Kahramanlar Ölümsüz) ibareleri yazılı beyaz renk tişört giyen 3 kişi Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca  ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Son zamanlarda tutuklu yargılanan FETÖ/PDY terör örgütü mensupları ve yakınları tarafından duruşmalarda FETÖ/PDY Terör Örgütünün propagandasını yapmak ve örgüt tabanını diri tutmaya yönelik üzerinde büyük harfler ile HERO, altında HEROES ARE IMMORTAL (Kahramanlar Ölümsüz) ibareleri yazılı beyaz renk tişört ile ilgili Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışmalarda;

İlimiz Veysel Karani Beldesinde yakalanarak gözaltına alınan 1 şahıs 23.07.2017 tarihinde sevk edildiği mahkemece serbest bırakılmıştır.     

İlimiz merkezi Andera Park AVM içerisinde yakalanarak gözaltına alınan 1 şahıs 24.07.2017 günü savcılık talimatı ile serbest bırakılmıştır.

İlimiz Eruh İlçesinde yakalanarak gözaltına alınan yaşı küçük 1 şahıs 24.07.2017 günü Eruh Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.