Bu haber kez okundu.

"HEDİYE KARAVANI" 31 ARALIKTA SİİRT’TE
banner229

Doğu Ve Güneydoğu'daki Çocuklar İçin Hazırlanan "Hediye Karavanı" 31 Aralıkta Siirt’li çocuklarla buluşuyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çocuklar için hazırlanan "Hediye Karavanı" 31 Aralık 2020 Perşembe günü Siirt’liçocuklarla buluşuyor.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokakta oyun oynayamayan çocukların evde keyifli vakit geçirebilmeleri için hazırlanan, içinde kutu oyunlar ve oyuncakların bulunduğu "Hediye Karavanı"nın ilimize gelmesiyle program düzenlenecektir.

Siirt Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce desteklenen ihtiyaç sahibi çocuklara ve kurum bünyesindeki koruma altında olan çocuklara dağıtılmak üzere çeşitli sosyal, kültürel ve sportif hediye takdimleri yapılacaktır.

Program yeri :Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müd. Bahçesi

Program Tarihi ve Saati: 31 Aralık 2020 Saat: 14:00


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.