Bu haber kez okundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati Siirt'te Esnaf ve STSO’yu Ziyaret Etti
banner229

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Siirt kent merkezinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Siirt'te gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kent merkezindeki esnafını gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Nebati, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

 Esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, "Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Esnafımızı rahatlatacağız. Cumhurbaşkanımız açıklayacak" dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti seçmenleri Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi Siirt Güres caddesinde bulunan ofisimizde ağırlayarak, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

SİİRT TSO’YU ZİYARET ETTİ

Bakan Nebati daha sonra Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti. Oda girişinde Bakan Nebati'yi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ve oda üyeleri karşıladı.

Bakan Nebati, 6'ıncı kez Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STS) Başkanlığına seçilen Güven Kuzu'yu tebrik ederek, oda şeref defterini imzalayarak başarılarının devamını diledi.

VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Buradaki ziyaretini tamamlayan Bakan Nebati Siirt Valiliğini ziyaret etti. Valilik girişinde Bakan Nebati'yi vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları karşıladı.

Bakan Nebati valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçerek Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'ndan yapımı devam eden projeler ile tamamlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Bakan Nebati, Bu kadim şehre sundukları katkılardan dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile bir süre görüşen Nebati, daha sonra AK Parti Siirt İl Başkanlığı´nda partililerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Nebati'ye çiçek ve hediye takdim edildi.

Partinin il yönetimi, ilçe başkanları ve Belediye Başkanlarıyla bir araya gelen Bakan Nebati, kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Bakan Nebati'ye ziyaret sırasında AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de eşlik etti.

SİİRT TSO’YU ZİYARETİ

SİİRT VALİLİĞİ ZİYARETİ

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.